SHC 2012 2.deň turnaja...

10.06.2012 18:36

Turnaj pokračoval zápasmi o konečné umiestnenie. Najprv semifinálovými zápasmi.

Pred finálovými zápasmi sa stretli v treťom vzájomnom stretnutí naše MINI, a prítomným divákom ukázali hru, s ktorou uspeli na turnajoch v Maďarsku.

Nakoniec sa v zápase o tretie miesto stretli domáce dorastenky s áčkom Miskolca. Po nemasnom-neslanom prvom polčase sa vzchopili a dokázali sa na súpera dotiahnuť, ale na víťazstvo to nestačilo. Ako po niekoľkýkrát v tejto sezóne ukázali, že hrať, aj bojovať vedia.

Vo finále sa stretli neporazené domáce ženy, proti Miskolcu B. Zápas ako britva až do konca, ale v závere ukázali viac vtipu domáce, a zaslúžene vyhrali turnaj.

Je velká škoda, že v tomto "hluchom" období sa viacero tímov na poslednú chvíľu odhlásilo, alebo neprejavilo vôbec záujem. Hlavne v kategórii žiačok sa ponúkala veľmi kvalitná konkurencia žiačok z Maďarska . 2 tímy z Debrecenu, 1 z Orosházy a 1 z Miskolca, ale potom čo sa odhlasovali slovenské družstvá, maďarské, ža na Miskolc to vzdali. Pritom týždeň pred M-SR, alebo na zahratie si na záver sezóny sa ponúkal kvalitný program.